logo vydavatelství Šťastní lidé

Knížky proudí do výdejen Zásilkovny i na adresu

Knížky proudí do výdejen Zásilkovny i na adresu

Knížky – klíče k neduálnímu chápání reality

...ocení jen ti, koho neduální učení a vedení pro mysl oslovuje. Pro ostatní budou jejich slova znít skoro jako cizí jazyk. Je pravda, že není knížka, aby byla pro každého, nicméně o esenciálních esejích a učení Ruperta Spiry je to pravda dvakrát. Přesto má tento významný, moderní evropský učitel mnoho příznivců u nás i na Slovensku. Ukazuje to zájem o jeho v češtině první knihu esejí o jednotě mysli a hmoty: Přirozenost vědomí. Jsou to eseje moudré a laskavé, vedoucí k vlastnímu zkušenostnímu pochopení, přestože jsou přísně intelektuální (jak je popisuje sám Rupert) a pro mysl dosti nekompromisní. Nedovolí nám podržet se jakékoliv spásné iluze, a to někdy, možná vždy, při sebepoznávání a sebeosvobozování bolí. Osvobozující slova a (ne)koncepty, které útočí na meze komfortní (i nekomfortní) zóny naší relativní, zdánlivě hmotné existence, budou určitě mluvit k srdci, které bude nejspíše plesat, zato mysli se hned líbit nemusí, o egu neboli naší domněle nezávislé, oddělené entitě či nemluvě.

Knihy proudí do všech koutů ČR a Slovenska

Nějakou dobu trvá, než se člověk otevře velkým učitelům, ukazujícím cestu až do konce, protože na takové cestě ztrácíme postupně úplně všechny berličky našeho domněle nezávislého . I první esenciální knížka z našeho vydavatelství odchází ze skladu Šťastných lidí postupně, po kusech, týden za týdnem, do větších i malých měst a vesnic, jejichž jména někdy ani neznáme. Těší nás, že všude tam proniká do myslí světlo neduálního chápání, a o to víc, že knížka nenasedla do současného kolotoče odevšud vyskakujících reklam. Světlo prostě svítí a Rupert Spira mu formou své knihy určitě udělal v naší lidské dimenzi velikánský prostor. Jsme rádi, že může proudit i do našeho česko-slovenského prostoru.

Přirozenost vědomí získáte v knihkupectví U Džoudyho

na Praze 2, Jugoslávská 7. Sem proudí většina duchovně otevřených lidí žijících v Praze, ale i jen projíždějící. V budoucnu plánujeme takto oslovit další specializovaná knihkupectví. Pokud byste měli nějaké své oblíbené knihkupectví, otevřené duchovní literatuře, a chtěli nám ho doporučit, budeme jen rádi!

Hlavním zdrojem je prozatím náš e-shop

Doručujeme knížku spolehlivě prostřednictvím Zásilkovny, a to buď na vaše nejbližší výdejní místo, anebo přímo ke dveřím, na vaši adresu. Doručujeme i na Slovensko, otevřeli jsme účet, na který je možné platit v EUR.

Chcete si odebrat více knih?

Napište nám. Poskytneme vám zvýhodněnou nabídku. Máte-li zájem o 5 a více knih pro své přátele, skupinu, klienty, s radostí vás podpoříme. Jsme jedni z těch, kdo si přejí „Kéž jsou všechny bytosti šťastny.“ Pište nám klidně na vydavatelstvi@stastni-lide.cz.

A poznámka nakonec

Rupertu Spirovi a lidem v jeho anglickém vydavatelství “Sahaja Publications” se kniha – její typografie a celkové vzezření – velice líbí. Rupert se nechal slyšet: “Very nice indeed!” Potěšení je rozhodně i na naší straně! J

Připravujeme další knihy Ruperta Spiry

Ve spolupráci s vydavatelstvím Sahaja chystáme další knihy tohoto autora. Sahaja znamená „spontánní probuzení“. Je naším hlubokým přáním podpořit co nejvíce lidí, kteří se touto cestou osvobození vydali ven z omezenosti duálního chápání. Většina z nás však musí odvést svůj díl práce, než ke spontánnímu prozření dojdeme. A proto naše – nedualita v knížkách.

Hodně štěstí i vám!

 

Zůstaňte ve spojení